Prece 0 gab.

Summa 0.00 €

Echo stabilāks Lowrance Elite-9 Ti Med / High / TotalScan ™

Lowrance® Elite 9 Ti ir platekrāna krāsu echo stabilāks / ploteris ar skārienekrānu, kas atbilst augstas klases ploteri ─ funkcijām un iespējām par pieņemamu cenu.

Devyynių collu augstas izšķirtspējas touch screen, Elite-9 TI uzstādītas StructureScan® HD saderību, un zema / vidēja / augsta chrip sistēma ar 83/200/455 / 800kHz frekvenču galomubės. Tā ir iebūvēts GPS antenu un uzticamu Lowrance navigācijas tehnoloģijas, kas ļauj jums viegli orientēties kartes. Elite-9 Ti ir arī integrēts Bluetooth® un bezvadu Wi-Fi savienojumu, kas ne tikai ļauj lejupielādēt programmatūras atjauninājumus tieši no ierīces, bet dod jums iespēju, lai lejupielādētu Insight Genesis pasūtīt karti un pieejams tūlītējai izmantošanai uz ūdens.

Navionics Dock dokā autorouting. Tas ir ērts lietošanā un smart navigācijas sistēma. Ar savu kuģu pārvaldību vairāk nekā ļoti vienkārši. Pietiekami vairākkārt pieskarieties ekrānam, kur iet parādot viņam, un Jūsu Navigator izvēlieties savu tuvāko, drošākais un ērtākais veids, un ļautu tiem droši uz savu kuģi uz Jūsu norādīto vietu.

SonarChart Live. Šī ir programma, lai jūsu pāreju radīs un displeja ekrāna ierīces (un saglabā atmiņā) apmēru 0,5 m, ar HD izšķirtspējas dziļumos apakšējā plānu. Tāpēc, buru jūs redzēsiet daudz precīzāka, un vissvarīgāk reāla apakšā plānot labāk, un jūs redzēsiet, ierīce izsvēršanā atzīmēt potenciālo zivju atbilstības vietas un tā tālāk. Kā šī programma darbojas patiesībā, integrēta Lowrance HDS-7 echosounder navigators, jūs varat redzēt ieviešanu atsauci yourtube https://www.youtube.com/watch?v=CNfEIthQMAU&feature=youtu.be~~HEAD=dobj

Ploterdarbi Sync. Advanced Karte System, kas ļauj išsidėlioti ierīce parādīt dažādu skatlogiem, kā jūs vēlaties, nevis kā izdomāja ražotājs.

Lai iegūtu vairāk informācijas, jūs varat lasīt tiešsaistē:

http://navionics.force.com/kb/articles/en_US/Knowledge_Article/Connecting-Lowrance-Elite-TI-to-Boating-app/?q=2625&l=en_US&fs=Search&pn=1

  • Augstas izšķirtspējas displejs
    Lowrance ekskluzīva augstas izšķirtspējas 9 collu LED krāsu ekrāns.
  • Touch screen
    Touch ekrāns nodrošina ātru vieglu piekļuvi visām elite-9Ti funkcijas.
  • Čiepstēt Sonar, StructureScan® un DownScan ™ attēlu
    Sonar viss vienā tehnoloģijas, lai nodrošinātu labāko iespējamo attēlu ar savu laivu.
    StructureScan side attēlveidošanas hidrolokatoru TotalScan nepieciešams.
  • Trackback ™ funkcija
    Jūs varat apskatīt savu peldēšanas vēsturi un iezīmēja atzīmējot Zivju vietu.
  • Iekšējā GPS antena
    Ļoti precīzi, iebūvētu iekšējo GPS antenu, Lietuva karte.
  • Izvēles uzlabojumus diagramma
    Atbalstīja šajās kartēs, ezera Insight ™ un Nautic Insight ™ PRO un HD Navionics HotMaps® Premium un Makšķerēšana Hotspots® PRO. Global diagramma uzlabojuma iespējas ietver + Navionics un Jeppesen C-MAP MAX-N.
  • Iebūvēto bezvadu savienojumu
    Nodrošina piekļuvi GoFree Cloud, kur jūs varat iegādāties, brīvi lejupielādēt un nekavējoties izmantot Insight kartes un dalīties trešo pušu kartes no GoFree partneriem.
  • MicroSD kartes slots
  • Quick noņemšana kronšteins

KodasCena, EurDaudzums
Elite-9 Ti TotalScan™1399.00
Kodas Elite-9 Ti TotalScan™
Cena, € 1399.00 €
Daudzums